Не мога да превъзмогна старата връзка Здравейте,

Искам и аз да споделя своята история и ако имате желание да ми кажете как бихте постъпили на мое място.

Преди 5 години се запознах с мъжа на мечтите ми. Тогава беше така. Бях най-щастливия човек на света, дори по улиците се чудех как е възможно всички останали хора да живеят толкова обикновен живот и да не са щастливи колкото мен… Хубавото беше, че и за него аз бях жената на мечтите му. Обожавахме се просто. Няма друга толкова силна любов според мен. Аз плачех от щастие. Само този, на когото му се е случвало може да ме разбере…
Виждах децата си с него. Не можеше да ми мине през ум,че някога няма да сме заедно. Исках него и само него. Другите мъже ме отвращаваха. Бях на 20, но бях намерила човека за мен. Чувствах се невероятна късметлийка.

Стана така, обаче, че незнайно как, поне за мен, той започна да има проблеми със секса. В смисъл, че нямаше желание да го прави, а като го правехме беше за по около минута. Той не можеше повече…. Мен това ужасно ме изнервяше, плачех постоянно, но въпреки всичко това не беше основателна причина да не сме заедно. Аз знаех, че това е човека за мен и ще сме заедно. И че този проблем ще отмине. Но се поотчуждихме, започнахме да се караме постоянно, да се дразним на всякакви глупави реакции на другия.

И тогава се появи един друг мъж,който ми даваше точно това, от което имах нужда - страхотен секс и невероятна опора. Страхотно спокойствие, когато ме прегърне. Влюбих се и се изнесох от общото ни ново жилище с бившия ми.

Вече две години и половина сме заедно с новия ми приятел, но аз не мога да забравя стария. Не мога. Опитах се да се върна при него, но с ужас разбрах, че го няма вече привличането. Изчезнало е….и въпреки всичко чувствата ми не са се променили. А приятелят ми сега е невероятен човек. Наистина невероятен, толкова се радвам, че съм попаднала на него, толкова сигурна се чувствам и толкова обичана.

Но не мога да забравя стария…….

Нямам отговор на какво се дължи това. Дали защото тези две години се виждахме като приятели с бившия ми?!

Или защото той е любовта на живота ми?!

Или защото просто не искам да го превъзмогна….Не знам отговора. Моля ви се, като странични наблюдатели…кажете ми какво мислите, без да сте обременени от това да ни познавате???

Благодаря!