Влюбих се в шефа сиЗдравейте,
Пише Ви едно отчаяно момиче с молба да публикувате историята ми, тъй като имам крещяща нужда от съвет! Всичко, за което ще разкажа, е 100% истина, единствено ще си позволя да променя имената. Преди почти 4 месеца започнах работа в голяма компания. По длъжност бях технически секретар. Аз съм на 23г. , от София. Все още следвам висше образование и на този етап подобна работа ме удовлетворява. Още в началото усетих привличане към шефа си (Милен). Той е на 44г. , женен, има 2 деца, горе-долу моя възраст. Знам, че много хора ще си кажат, че това е поредната забивка между чичко-паричко и една кифла, но истината е съвсем друга. В началото си мислех, че това привличане не е нищо сериозно и не обръщах особено внимание… но не след дълго забелязах, че и той ме позаглежда…

Честно казано, най-много гледаше в деколтето ми, все пак съм надарено момиче и не крия нищо. Тогава реших да започна да флиртувам с него - носих му всеки ден кафе и шоколадчета, чупех стойки пред него, на колегите разправях, че съм влюбена в него, но естествено пред тях твърдях, че е “само майтап”. Докато един ден той не ми каза, че иска да поговорим. Като отидох по-късно в кабинета му той директно ме попита дали всички тия приказки за харесването са истина или майтап. Аз му признах чувствата си. Милен ми каза да се погледна в огледалото и да видя каква кукличка съм, голяма сладурана. Каза ми, че съм привлекателна, но просто между нас не може да има нищо, тъй като е женен, жена му е ревнива и т. н. Аз му казах, че искам да преосмисля нещата и пак ще говорим. След няколко дни пак бях при него и му казах, че наистина много го харесвам независимо от всичко. Милен ми каза, че като жена го привличам страхотно, но освен всичко споменато за жена му, проблем било, че сме колеги, а и най-вече, че ме възприема като “детенце”, тъй като има синове колкото мен. След това много пъти се опитвах пак да говорим, но той всеки път ме отрязваше със същите аргументи. Може за него да съм детенце, но усещам, че и той ме харесва, просто погледът му го издава.

След това започнаха и проблемите. Не знам защо, но Милен казал на жена си, че аз го харесвам. Тя разбира се побесняла и се обърнала против мен. На служебното ни коледно парти беше и тя и цяла вечер ми хвърляше злобни погледи. Стигна се дотам, че преди месец Милен ми каза, че ще ме премести в друг отдел, тъй като жена му е против аз да съм му секретарка, между нас имало напрежение, което пречело на работата, колегите от отдела усещали нещо и т. н. Аз обаче пак пробвах да говоря за чувствата ми, но старата песен на нов глас - Милен пак каза, че съм детенце, не ме приема като жена (тук си противоречи) и да си намеря момче на моята възраст. И ето вече трета седмица съм в новия отдел, един етаж над Милен, но не мога да спра да мисля за него. Истината е, че не го харесвам от материална облага, просто той ме привлича ИСТИНСКИ. Имам си приятел, който е на 27г, но не го обичам. От няколко месеца мислите ми са обсебени само от шефа ми, дори си мисля, че го обичам. Не искам да развалям семейството му, просто искам да се случи нещо много хубаво между нас. Не съм и за секса, просто искам НЕГО. Мисля, че и той ме харесва, но защо не го признава и ме отрязва, от какво го е страх? Няма да се откажа, но как да го спечеля?? Моля да публикувате изповедта ми и чакам съветите Ви, тъй като вече не издържам!!!
Благодаря!