Имам връзка с по-голям мъжЗдравейте на всички читатели и целия екип.
Искам да споделя с вас моята мъка. Аз съм на 22 години и имам връзка с 10 години по-голям от мен мъж. С Д. работехме цяло лято на морето, живеехме заедно и всичко беше страхотно. Сега, когато се върнахме в родния град продължаваме да се виждаме. Аз имам проблем за това с моите родители, защото той е на 31 години и те не искат да се виждам с него. Нямат нищо против него, но това, че той е толкова по-голям от мен ги плаши. Знам, че може би са прави, но защо трябва да се отказвам от някой с който се чувствам много добре? Той ме кара са се усмихвам когато се събудя с мисълта за него и се чувствам щастлива с него.
Знам, че и родителите ми са прави, защото ако нещата между нас се превърнат в нещо по-сериозно, след години разликата наистина ще проличи.
Много хора ми казват да прекратя отношенията си с него, но други ми казват, че няма нищо лошо да пробвам, след като се чувствам щастлива.
Може би ако ме посъветвате нещо, ще ми е по-лесно да взема някакво решение. Много ми е трудно, повярвайте ми. Защото с него наистина се чувствам щастлива. Ще оставя и и-мейла си, ако някой има желание да ми пише и да ме посъветва нещо. Много ви моля, помогнете ми да взема някакво решение.
katqstoicheva @ abv . bg