Грешна ли съм?Искам да споделя с вас моята тайна история. Миналата година на 1 март в 8ч. сутринта се наложи да направя аборт в частна клиника в Бургас. Тогава бях на 17г., в 11 клас. Бащата на детето беше тогавашното ми гадже и беше от турски произход. Нямаше как да задържа детето. Предстоеше ми учение, а и родителите ми никога не биха приели етнически турчин в къщи…

Аборта мина напълно нормално. След аборта нямах никакви оплаквания, все едно нищо не ми бяха правили. На последващите контролни прегледи ми казаха, че всичко е наред и занапред не би трябвало да е проблем отново да имам деца. За да се уверя посетих няколко доктора, но все още не спирам да се тревожа, дали в бъдеще няма да имам проблеми при забременяването. Лекарите ми казаха, че всичките ми органи са напълно здрави, така че може би не би трябвало да се тревожа?

Само че болката в сърцето ми не е преминала, а няма и да премине, докато не се зарадвам един ден на живо дете, което аз съм родила. Знам, че стореното от мен беше грях, но тогава нямах избор. Винаги, сетя ли се за този случай, очите ми се насълзяват и сърцето ми се свива. Грешна ли съм?