Навън вали и в душата ми валиЗдравейте,
Казвам се Нели и живея в курортен град. На 19 г. съм. Искам да ви разкажа накратко за моя живот.

В него нищо не е подредено както трябва. Открай време в нищо не ми върви, и по-специално в любовта. Винаги попадам на неподходящи, преживях дори и аборт, които мина благополучно и ми казаха, че няма да има последици. Обичах едно момче, което беше турчин, но ме заряза заради друга, която е туркиня. Според него, понеже аз сам била българка, нямало да се получи за в бъдеще. Толкова трудно ми беше, направо не знам как продължих напред.

След това тръгнах с друго момче, което много обичах. Наистина много бях свикнала с него, а накрая се оказа, че е имал сериозна приятелка с която е бил 7 г. А мен ме лъга цели 7 месеца. Всеки ден беше с мен и аз така и не разбрах нищо. Накрая отидох в тях лично и разбрах всичко. Толкова ме болеше… Колко много го обичах!

След това тръгнах пак с друг, които пък беше разведен с две деца. Свикнах с него, но не можах да свикна с мисълта, че има деца, нищо че няма жена. Все пак децата не са малко. Не можах да приема този факт и го изоставих. А и той много пиеше.

Дотук с любовните ми връзки - нито една качествена.

Сега ми предстои учение в София - една година в частен колеж. Дори квартира още не ми е уредена, постоянно нещо ме спъва. В работата пак имам проблеми с колегите… Имам чувството, че целия свят е срещу мен.

Опитах се да говоря с майка, но тя никога не ме разбира, просто казва че е уморена и си ляга. А баща ми. той вече отдавна е заспал. Брат ми е в Германия, учи там и постоянно ми пише, че само глупости правя. Никой не ме разбира…

От няколко дни само плача. Навън вали и в душата ми вали. Чувствам се самотна, няма кои да ме разбере. Страх ме е от всичко. Така, както е тръгнало, не знам до къде ще стигна. Трябва скоро и в София да ходя и 100% ще закъсам за пари. Работа трябва си намеря, липсва ми и приятел, все попадам на неподходящ за мен… Понякога толкова ми липсва любов, но не секс, както повечето мъже ме искат само за леглото. Надявам се всичко да се оправи и да изляза от тази дупка иначе не знам.

Благодаря ви, че прочетохте историята ми.