Моята история

Това е историята на едно момиче - родена в сравнително голям, но провинциален град. Изоставена от родния си баща, майка ми се омъжва повторно, когато съм на 2 години.
Отраснала съм с втори баща и родната ми майка. Имам две полу сестри. Чувството на глад не ми е било чуждо. Не един път в годините на голямата инфлация сме изпадали до равнището на жизнения минимум и често сме си лягали гладни. Разбира се, когато се е купувало храна, дрехи в повечето пъти имаше за тях и после за мен. Не съм ходила гола и боса, но социалното ми положение на чакаща често пъти ми е било натяквано. Благодаря на
родителите си все пак , че не са ме удряли и са ме възпитавали да следвам правия път.

В един момент обаче предполагам, че всеки от Вас го помни, по време на управлението на Жан Виденов, на гладните години, нашето семейство започна да се разпада. Първо баща ми, в последствие сестрите ми и накрая аз дойдохме да живеем в София. Аз живея отделно, на около 5 км от тях. Той, вторият ми баща има любовница, от която има още едно дете,
поради което аз станах излишна. И забележете: тя по всякакъв начин и до ден днешен се отнася егоистично към другите ми две сестри, но тях не може да изгони. Те са му кръв.
Тази година завърших УНСС. Работя по специалността, живея на 2 км. от София, сравнително добре. Моля всички семейства, които имат сериозни намерения да осиновят вече пораснало дете- жена да ми пишат на горепосочения e-mail адрес: danee@abv.bg :)

Искам да живея в нормални семейни отношения, макар и не родни. Ще се представя с псевдоним - Анелия.