Загубих двамата мъже който обичах с цялото си сърцеЗдравейте,
Чета вестника от много години и досега не се решавах да напиша моята история!

На 21 г. съм и мога да кажа, че животът ми е пълен провал! На 13 г. останах без баща и това беше най-голямата травма в живота ми (една от големите). Минаха доста години донякъде го преживях. Тогава се появи той, моята най-голяма любов която за огромно съжаление загубих. Работех в заведение в което той идваше и нали знаете от много добри приятели какво следва…?!

Влюбих се в него но не веднага а постепенно , може би защото приличаше по характер на баща ми а може би не! Бяхме щастливи. От първия ден заживяхме заедно. Всичко беше страхотно докато от непредпазливост забременях! Да, това е страшно голямо щастие за всяка жена , но аз бях едва 19 годишна. Без редовна работа, сама. Решихме да направя аборт за което цял живот ще се обвинявам. И тогава аз започнах да го мразя. Или не? Просто така сам си мислила, защото минаха 3 години от тогава и аз все още го обичам и не зная какво да правя. Разделихме се. Аз изпаднах в много лоша депресия. След няколко седмици се оправих, но за мен животът вече нямаше смисъл. Той си има приятелка доста по-голяма от него, разведена с дете. Аз също имам приятел с които много ме обича, но аз все още плача всяка вечер и страдам ,а не искам да нараня момчето до мен!!!
Зная, че може би за някои моята история не е нищо, но исках да споделя с вас читателите на Лична драма защото няма с кои. Нямам вече доверие на никого! Тежко ми е. Толкова много ми е тежко, ако не бях направила някои грешки сега щях да бъда щастлива майка!!! А това е за теб Мило, ако случайно вестника ти попадне, защото знам, че ти не четеш но все пак - “Отиде си любимия от морския бряг. Всичко тук е пусто, не виждам красота. И уличките малки навяват ми тъга. Помниш ли нашата любов? Обичах силно едно момче. Тъй нежно мило в съня ми беше. Желаех вечно да бъде мое, но си замина остави само спомен. Само вятърът е студен. Ти не си до мен. Искам любовта ти сега!!! Все още те обичам страшно много!!!  
(морското момиче)