Любовен триъгълникЗдравейте,
От известно време чета вестник “Лична драма” с голям интерес. Винаги съм искала да споделя с вас живота си и моите драми, но не съм намирала смелост или причина.
Аз съм на 16 години и имах приятел близо година и половина. Всичко беше наред докато един ден той не започна работа в едно заведение в нашия град. Там се запозна с много нови хора, като аз си мислех, че това ще ни раздели. Но не стана така. Всичко си беше по старому, докато един ден управителката на заведението не ме помоли за услуга. Аз, както винаги, се отзовах и помогнах с каквото мога, но през това време забелязах, че един от редовните клиенти които беше и бивш управител на заведението ме позаглежда…
Не обърнах голямо внимание, но след време ме издаде на приятеля ми, че съм ходила на диско с приятели без да му кажа, а това стана повод за скандал. Един ден реших да му пиша в един сайт за запознанства и да го сложа на мястото и така се започна… Даде ми Skype и започнахме да говорим на дълго и широко. В крайна сметка разбрахме, че имаме чувства, но имаше факти които не можеха да се пренебрегнат. Това бяха приятеля ми и разликата в годините, която е 18г. Но въпреки всичко се разделих с приятеля ми и поех по непознат път с така наречения господин. Всичко е хубаво, дава ми всичко което съм искала и ще искам от едно момче, но едно не ми достига - истинската любов!!! Объркана съм понеже се раздвоявам между господинът и бившия ми приятел и вече не зная какво да правя. Някои ако иска да ми помогне със съвет ще чакам в Skype - klimito2.